EquiShen vernieuwd

  • door

De cursussen zijn opnieuw ingedeeld zodat ze inhoudelijk beter op elkaar involgen.

EquiShen – Dit is een verzamel workshop van energetisch werken, acupressuur en massage waarin je kennis kunt maken met de werkzame onderdelen en oefeningen van elke discipline

Introductie EquiShen – deze cursus is de voorloper die gedaan moet worden om verder te kunnen gaan met EquiShen acupressuur.
In deze cursus leer je energetisch te werken met de chakra’s en meridianen bij paarden. Onbalans te herkennen, op te lossen door oa oefeningen, welke chakra’s staan in verbinding met welk orgaan of orgaanstelsel, trauma’s of oude littekens te balanceren, op te heffen. En nog veel meer. Na deze cursus krijg je een certificaat en kun je energetisch werken met alle paarden.

EquiShen acupressuur – In deze cursus leer je acupressuur in de puurste vorm. Hij duurt [nog] 3 dagen maar met veel thuisstudie en oefenen. [Wellicht worden dit 2x 3 dagen aangezien cursisten hier om gevraagd hebben. Dit vanwege veel theorie en inzicht in de theorie bij komt kijken en, deze extra te oefenen en te bevestigen.]

EquiShen massage – basiscursus massage bied je inzicht op oppervlakte spieren en tweede laag spieren van het paard. Hoe deze te masseren en de functie van de spieren. Veel praktijk die dagen.

Verdieping EquiShen acupressuur en massage door middel van E-learning
Deze cursussen worden zelfstandig gedaan en hierbij worden casus behandelingen gedaan inclusief verslagen en filmpjes die opgestuurd moeten worden. Je krijg ongeveer 10 casussen te verwerken.

Alle cursussen, [verdieping gaat via e-learning], worden op eigen locatie gegeven worden. Extra kosten zijn de reiskomsten, readers worden bij alle cursussen afgegeven en deze zijn uitgebreid.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.