Behandelingen

Bewuster omgaan met eigen energie en dat in combinatie met je paard/dier; zorgt voor betere prestaties in het werkgebied, een rustiger en kalmer dier dat tevreden reageert.

  * bij ziekte en/of verwonding eerst dierenarts consulteren!

Natuurgeneeswijze- middelen

Het advies kan bestaan uit, of een combinatie van; Bach-bloesem remedie, kruiden/fyto, homeopathie en Schusslerzouten
Wanneer kunnen natuurgeneesmiddelen worden ingezet:
– naast reguliere geneesmiddelen
– als voortzetting
– gedragsproblemen
Kosten eerste consult: € 45,00         Kosten vervolg consult binnen 6 weken: € 30,00
Consulten kunnen via mail verkeer, in sommige gevallen wil ik het dier zien en kom ik langs. Extra kosten is de verreden benzine.

Energetisch diertherapeut

Dat wil zeggen dat ik door middel van de energie van het dier dat ik ontvang, het dier terug in balans kan brengen. Hiervoor gebruik ik verschillende methodes; reiki en kleurentherapie. Ook de dieren hebben een energieveld om zich heen, door ziekte en of emotionele onbalans kunnen deze energievelden ‘beschadigd’ zijn, in onbalans zijn. Door hier aandacht aan te besteden komt dit energieveld weer in balans, het dier voelt zich weer prettig en het zelfhelend vermogen wordt weer geactiveerd.

Kosten eerste consult: € 45,00         Kosten vervolg consult binnen 6 weken: € 30,00 Consulten kunnen via mail verkeer, in sommige gevallen wil ik het dier zien en kom ik langs. Extra kosten is de verreden benzine

Massage voor paarden

Een massage behandeling duurt ongeveer 1-1,5 uur. Het geeft uw paard weer vrijheid in de doorbloeding, meer afvoer van afvalstoffen, eventuele blokkades in de spieren worden aangepakt. Zorgt voor vermindering van blessures.
Kosten per behandeling: € 80,00. Reiskosten is de verreden benzine. Straal tot 20km rond Tilburg geen benzinekosten.

Acupressuur voor paarden

Een acupressuur behandeling neemt ongeveer 2 uur in beslag. Hierin observeer ik het dier in zijn eigen omgeving waarin hij vertrouwd is. Een vragenlijst, met  onder meer vragen over: gedrag, ziekteverloop, emotie, voeding, eerdere eigenaars etc. wordt gevraagd vooraf in te vullen, dan volgt de eerste behandeling. Een 2e of 3e behandeling kan noodzakelijk zijn, bij geen of onvoldoende resultaat adviseer ik je de dierenarts opnieuw te consulteren.
Kosten per consult: € 80,00 Reiskosten is de verreden benzine. Straal tot 20km rond Tilburg geen benzinekosten.

** bij ziekte en/of verwonding eerst dierenarts consulteren!

Communiceren met dieren

Communiceren met dieren is een op telepathische en intuïtieve manier verbinding leggen met je dier.
Er wordt als het ware jouw dier een stem gegeven, waardoor vragen van baas en dier beantwoord kunnen worden. Inclusief advisering van natuurlijke geneesmiddelen.
kosten fotoreading: € 45,00

Voetreflextherapie/massage  Mens

Voetreflextherapie is een veilige en ontspannende drukpunt massage. Het bevordert de reiniging van afvalstoffen, werkt ontspannend, verlicht pijn en stimuleert het lichaam om zijn balans weer te vinden.
Tijdens de voetreflex behandeling gebruik ik aromatherapie. Na intake volgt de eerste behandeling.
Behandeling aan huis mogelijk.
Kosten: € 45,00 per behandeling van 1 uur en 10 min chi-machine waarmee uw meridianen een energie boost krijgen.

Algemene voorwaarden cursussen                        Algemene voorwaarden behandelingen